Herluf Trolles Gade 12, st. th., 1052 København K

Vi har ALTID købere til Gammelholm - lige nu søger vi 3-4 værelses andele til gode kunder

MEGET LAV BOLIGAFGIFT - KUN KR. 3.472 PR. MDR.

ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN

VELHOLDT EJENDOM I GOD STAND

GAMMEL FORENING - NÆSTEN UDEN GÆLD

REEL OG RUMMELIG PLANLØSNING

STOR ALTAN - SOM ER PERFEKT ORIENTERET.

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE - ET PARADIS FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

OMRÅDET: Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vand-kulturhus - åbner i 2023, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter. 5 minutters gang fra lejligheden - på Kongens Nytorv, findes alle Metro- og flere buslinjer.


EJENDOMMEN: Som er opført i 1900 i smuk klassisk arkitektur, er løbende vedligeholdt og renoveret, så den stadig fremstår i noget nær perfekt stand. Ejendommen er en del af et af Københavns bedste og største gårdanlæg - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelkælder og kælderrum. Kabel-tv (You-See). Husdyrhold: Kræver tilladelse fra bestyrelsen. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

LEJLIGHEDEN: Har et godt lysindfald fra både gård og gade samt let forbindelse til både gaden og gårdhaven.. Planløsningen er rummelig og fleksibel, hvori der også indgår en af gårdens bedste altaner.
Fleksibiliteten gør, at der bl.a. er mulighed for en mindre ombygning, som ville skabe et stort køkken-alrum/stue og 2 værelser, hvor man fra alrum/stue får direkte adgang til altanen og udsigt til gårdhaven - se vores alternative plantegning.
Lejligheden er renoveret løbende - senest er køkkenet m.m. udskiftet, og fremstår i perfekt stand.

PLANLØSNING: Stor entré med garderobeplads. Hyggelig opholdsstue med meget plads (oprindeligt 2 stuer - et ekstra værelse kan let reetableres). Værelse i en god størrelse mod gården og med klædeplads. Badeværelse med vaskemaskine og stor bruseniche. Meget rummeligt køkken - næsten nyt - med mulighed for spiseplads og med direkte adgang til den skønne altan og gårdhave. Lejlighedens stue og værelse har flotte plankegulve.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.