Orionvej 72A, 4700 Næstved

STOR INTERESSE - FLERE ANDELSBOLIGERE SØGES

STILLE OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED
TOGFORBINDELSE, GOD SKOLE OG INSTITUTIONER I KVARTERET
3 GODE VÆRELSER + MULIGHED FOR HEMS
OVERDÆKKET ALTAN
FLOT SYDVENDT UDSIGT
EGEN P-PLADS OG OPBEVARINGSSKUR

BYEN: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
BELIGGENHEDEN: Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Musikbyen", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Ejendommen: Er opført i eksklusiv og moderne stil med store glas partier, hvide facader og ensidig taghældning i savtakket arkitektur. Foreningen som består af 20 lejligheder, er professionelt drevet, med fokus på omkostninger og stabilitet i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: P-plads. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeplads. Husdyrhold er: Tilladt - med begrænsninger. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
BOLIGEN: Er tegnet med henblik på, at skulle være et godt sted for mennesker at opholde sig. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med bl.a. store vinduespartier.
PLANLØSNING: Entré med god skabsplads. Skøn stue med fantastisk lysindfald, direkte adgang til den overdækkede terrasse samt haven, og i åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med alt i hårde hvidevarer. Stort soveværelse med klædeskab og ligeledes med udgang til altanen. Badeværelse med niche og gulvvarme. 2 gode gæste-/børneværelser, i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker. Bryggers med plads til vaske-/tørremaskine (medfølger ikke).
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende