Tordenskjoldsgade 28, 5. tv., 1055 København K

MANGE INTERESSEREDE KØBERE - VI KENDER KØBERNE TIL BÅDE ANDELS- OG EJERLEJLIGHEDER PÅ GAMMELHOLM

GAMMELHOLM - ET AF DE ABSOLUT MEST EFTERTRAGTEDE KVARTERER I KØBENHAVN.K.

HYGGELIG KVISTLEJLIGHED

BILLIG BOLIGAFGIFT

OPRINDELIGT 3 VÆRELSER - KAN REETABLERES

ALTAN

STORT BADEVÆRELSE

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVEOmrådet:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for, at være et af de absolutte bedste kvarterer i Kbh. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnen, som er parisisk inspireret med brede gader og elegante facader. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset og parken, Amalienborg, Kastellet, Chr. Havn og Holmen. Havnepromenaden for enden af gaden, har fantastisk udsigt og plads til både rekreation samt fysisk udfoldelse. Samme sted finder man inderhavnsbroen - også kaldet "kyssebroen", som forbinder området til Christianshavn, Holmen og Christiansholm / papirøen, hvor Københavns næste store attraktion - et vandkulturhus - åbner i 2025, som vil rumme både udendørs havnebad, indendørs svømmehal med havneudsigt og foreningsfaciliteter.

Ejendommen:
Som er opført i 1872, har løbende gennemgået renovering / vedligeholdelse og fremtræder i pæn stand. I 2003 blev andelsforeningen stiftet, som består af 2 opgange / 23 enheder. Alle lejligheder har i 2018 fået sydvendte altaner ud mod gårdhaven. Ejendommen er en del af et stort og flot gårdanlæg - en oase for såvel børn som voksne.
Foreningen er professionelt administreret med fokus på økonomien. Friværdien I foreningen er på hele 87 % Boligafgiften har ekstraordinært været kraftigt nedsat i 48 måneder, hvorfor boligafgiften i 2025 vil blive sat op med ca. 38 %, så den kommer tilbage til det normale niveau.
Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring. Vaskekælder og kælderrum. Tv og bredbånd er individuelt. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

Lejligheden:
Er en hyggelig kvistlejlighed med dejligt lysindfald og udsigt udover det flotte gårdanlæg og til Christiansborg Slot.
En del istandsættelse og opdatering skal påregnes.

Planløsning:
Mindre gang med skabsmulighed, som giver adgang til et ældre køkken og et forholdsvist stort badeværelse med bruseniche,
Pænt stor nordvendt stue - oprindeligt 2, med adgang til sydvendt soveværelse med altan og "skabsvæg".

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland. Ønsker du at vide hvad vi kan sælge eller udleje din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus til, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud.