Jyllandsvej 8, 1. tv., 4700 Næstved

2 KØBERE MERE STÅR OG VENTER PÅ EN LIGNENDE BOLIG

LAV ANDELSVÆRDI OG BILLIG BOLIGAFGIFT
CENTRAL OG STILLE BELIGGENHED
RIGTIG GOD ØKONOMI I FORENINGEN
MULIGHED FOR FORÆLDREKØB / UDLEJNING TIL LIVSARVING

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger tæt på centrum, med kun 10 minutters gang til de hyggelige gågader og 5 minutter til banegården, hvorfra der er halvtimes drift og 50 minutter til Københavns hovedbanegård. Endvidere kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også Susåen løber.
Ejendommen:
Er opført i klassisk stil med filset facade og saddeltag. Foreningen som består af 6 lejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger og størst mulighed tryghed i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: Gårdhave. Cykelskur. Vaskekælder. Kælderrum. FiberNet er på vej. Husdyrhold er: tilladt - med begrænsninger. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger. Foreningen benytter den offentlige vurdering til værdifastsættelse. Belåningsgraden er 20%. Der afdrages på 100 % på gælden. Foreningen tillader forældrekøb / udlejning til livsarving.
Lejligheden:
Har et godt lysindfald som er medvirkende til at lejligheden virker større end det faktiske boligareal. Entré og fordelingsgang. Soveværelse hvor der er plads nok til både skabe og en arbejdsplads. Hygge stue med adgang køkken og badeværelse. Mindre men hyggeligt køkken med alle nødvendigheder. Flot badeværelse med bruseniche. Opholdsrum har plankegulve.
Planløsning:
Entré og fordelingsgang. Soveværelse hvor der er plads nok til både skabe og en arbejdsplads. Hygge stue med adgang køkken og badeværelse. Mindre men hyggeligt køkken med alle nødvendigheder. Flot badeværelse med bruseniche. Opholdsrum har plankegulve
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.