Orionvej 122, 4700 Næstved

SPÆNDENDE RÆKKEHUS I 2 PLAN

FOR- OG BAGHAVE
EGEN P-PLADS INKL. I PRISEN
FRA 2007 - I INDFLYTNINGKLAR STAND
3-4 GODE VÆRELSER OG 2 TOILETTER

Byen:
Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle "hovedstad" på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden:
Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes "Stjernekvarteret", hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Bebyggelsen:
Er opført i eksklusiv og moderne stil med hvidfilset facade og ensidig taghældning. Foreningen som består af 32 lejligheder, er professionelt drevet med fokus på omkostninger og størst mulighed tryghed i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandleR: P-pladser. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeredskaber. Mulighed for Stofa og FiberNet. Husdyrhold er: Tilladt. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
Rækkehuset:
Arkitekten har haft stor fokus på, at det skulle være venlige og dejlige lejligheder at leve i. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med store vinduespartier, stor loftshøjde og udearealer både mod nordøst og sydvest.
Planløsningen:
Entré med skab. Mindre toilet. Skøn stue (mulighed for ekstra værelse) med fantastisk lysindfald, direkte adgang til en dejlig have, trappe til førstesalen og med åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med alt i hårde hvidevarer. 1 Sal: Stort forældresoveværelse med plads til en skabsvæg og 2 gode børneværelser. Stort badeværelse med bruseniche og plads til vaskesøjle.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.