Herluf Trolles Gade 18, 2. tv., 1052 København K

32 HOLD PÅ BESØG PÅ 3 TIMER = 6 KØBERE - SOLGT TIL MAKS PRIS

MEGET EFTERTRAGTET BELIGGENHED - PÅ GAMMELHOLM

LEJLIGHEDEN ER ENDNU IKKE KLAR TIL FOTOGRAFERING, HVORFOR DER IKKE FINDES BILLEDER OG PLANTEGNING - VI BEKLAGER.

EJENDOM I MEGET GOD STAND

YDERST VELHAVENDE FORENING

GOD LEJLIGHED - SOM BEHØVER RENOVERING

KOMMENDE ALTAN

USÆDVANLIG STOR OG SMUK GÅRDHAVE

OMRÅDET:
Det gamle flådeområde Gammelholm anses med rette af mange for at være et af de absolutte bedste kvarterer i København. K. En fredfyldt oase omkranset af Nyhavn, Kongens Nytorv og havnepromenaden, som er parisisk inspireret med brede gader, elegante facader og store grønne baggårde. Det bedste af byen er lige ved hånden - Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, Operahuset, Amalienborg, Kastellet, Christianshavn og Holmen. Havnepromenaden er nyanlagt med fantastisk udsigt og plads til både rekreation og fysisk udfoldelse. Gammelholm har endvidere glæde at den nye og smukke broforbindelse (Inderhavnsbroen / "kyssebroen"), hvilket gør turen til og fra Christianshavn og Holmen endnu bedre.

EJENDOMMEN:
Som er opført i 1876 i smuk victoriansk stil, har løbende gennemgået vedligeholdelses- og renoveringsarbejder, hvorved den er i meget god stand. Andelsforeningen blev stiftet i1980 og består af 2 opgange med 17 boliger og 15 erhvervsenheder - en veldrevet forening med stor formue og styr på økonomien. Andelsværdien er beregnet ud fra 98 % af den seneste valuarvurdering. Ejendommen er tilknyttet et af de bedste og største gårdanlæg i København K. - et eldorado for såvel børn som voksne. Fællesfaciliteter: Dørtelefoner. Gårdhave. Legeplads. Cykelopbevaring og kælder. Loftsrum. Værksted. Kabel-tv (You-See - stor pakke). Bredbånd. Husdyrhold er tilladt med begrænsninger. Udlejning er tilladt med begrænsninger.

LEJLIGHEDEN:
Er en 2 sals og vinkellejlighed med godt lysindfald fra både gård og gade. Forbindelsen til lejligheden sker via en nydelig hovedtrappe eller bagtrappen.

PLANLØSNING
Mindre entré. Stort, men ældre badeværelse med brusekabine. 2 stuer en suite adskilt af en fløjdør - den ene stue er halvoval med sjældne buede døre. Der er mulighed for brændeovn. Fordelingsgang Soveværelse mod gården. Oprindeligt toiletrum. Ældre køkken med viktualierum og adgang til bagtrappen. Pigekammer. Kommende altan mod gården. Oprindelige vinduer med forsatsvinduer. Oprindelige plankegulve i opholdsrum.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering.